ls-pink-cup

Pink Cup

Skanderborg Golf Klub deltager også i 2017 i den landsdækkende golfturnering, hvor det væsentligste formål er indsamlingen af midler til indsatsen mod brystkræft.

Den ?. juni vil Skanderborg Golf Klub igen være klædt i pink, når vi afvikler en af årets hyggeligste turneringer – og du kan være med til at slå et slag for brystkræftsagen.

Deltag i PINK-CUP turneringen

den ?. juni 2015 kl. 16.00

Matchfee kr. 300,- incl. middag

TILMELDING  PÅ GOLFBOX SENEST MAN. ?. JUNI KL. 15.00

Alle kvindelige medlemmer af Skanderborg Golf Klub med max. HCP 46 kan deltage!!

Udover at det er sjovt at spille Pink Cup, er der også en dybere mening med turneringen. Hvert år rammes ca. 4.900 danske kvinder af brystkræft. Det betyder, at 1 ud af 9 kvinder mærker sygdommen på egen krop. Heldigvis er chancen for at overleve sygdommen steget støt I de sidste 30 år. Det skyldes, at man er blevet bedre til at stille diagnosen tidligere og at behandlingen er blevet langt bedre – alt sammen et resultat af en intensiv forskning.

Turneringen adskiller sig således fra andre turneringer ved, at det ikke udelukkende er det spillemæssige resultat, men først og fremmest det indsamlede beløb pr. golfklub, der tæller.
De 30 klubber, der har indsamlet flest penge til brystkræftsagen plus ti klubber fundet ved lodtrækning inviteres til en festlig landsfinale, som i år afholdes i Barløseborg Golfklub
den 16. sept.

Pink-Cups sponsorer har igen i år sørget for lækre præmier til turneringen, og hvert hole in one, der laves, præmieres med 25.000 kr. til pågældende klubs indsamling.

Hovedpræmier:

De to klubber, der samler flest penge ind, henholdsvis totalt set og pr. kvindelig spiller, vinder årets to hovedpræmier (de to præmier kan ikke vindes af samme klub)

• Den klub, der indsamler flest penge totalt set, kan se frem til et besøg af de professionelle golfspillere Daisy Nielsen og Marlene Jørgensen, der afholder clinic i kortspil og fortæller om livet som professionel golfspiller – og får til landsfinalen overrakt en insamlingspokal samt et diplom.

• Den klub, der indsamler flest penge pr. kvindelig spiller, kan glæde sig til at få opfrisket golfreglerne på en humoristisk og af slappet facon i selskab med Brian Oswald – og får til landsfinalen overrakt et diplom.

I Skanderborg Golf Klub er der flere tiltag til indsamling af støttemidler. Personlige sponsorater til matchens deltagere er dog den absolut største indtægtskilde. Jeres sponsorer bestemmer selv beløbets størrelse, og selv små sponsorater kan blive til mange penge til brystkræftsagen.

Vær med til at gøre Pink Cup matchen den 7. juni til en festlig dag – og vær med til at sikre klubben en plads i landsfinalen den 16. september.

Bidrag til indsamlingen bedes indsat på konto

61919041106402

Pink-Cup udvalget