Formål:

Skanderborg Golfklubs elite skal i væsentlig grad udvikle egne talenter, styrke det kammeratlige samvær samt give gode rammer for koukurrencesporten.

Målsætning:

At skabe gode resultater bådeindividuelt og for hold og skabe positiv omtale og opmærksomhed i medierne. At skabe gode ambassadører for skanderborg Golfklub og for golfsporten.

Målstæninger skal nås via:

Høj træningsindsats og gode træningsmuligheder. Godt sammenhold, karakteriseret ved gensidig respekt, ansvarlighed og loyalitet både i forhold til holdkammerater og klub. Ved at skabe fornuftige rammer for elitearbejdet efter princippet ”noget for noget”.

Mål:

Herre

1. division – at komme med i oprykningsspillet til 2. division
  2. division – at blive i 4. division med tanke på oprykning i 2016

Dame

1. division – at blive i 1. division med tanke på oprykning i 2016

Elitespillere:

Kun spillere med hjemmeklub i Skanderborg Golfklub kan indgå i klubbens elite- og talentarbejde og dermed i elitetruppen. Udtagelse af til elitetruppen foretages af eliteudvalget.

Spillere som er tilknyttet elitetruppen og ønsker at deltage på 1. division damer og 3. division herrer er forpligtet til at deltage i 50% af træningerne samt selvtræne udfra trænerens oplæg. Spillerne skal udover at være til rådighed til divisionsmatcher også deltage i klubmesterskaber samt være til rådighed til evt. sponsorarrangementer. Derudover skal spillerne repræsentere klubben på værdig vis, både på og udenfor banen. Kriterier for udtagelse til matcher bliver offentliggjort ved første spillermøde.

Træningstider

Fællestræning for eliten er onsdag kl. 18-20

Eliteudvalget sammensættes af klubtræner, 3 holdledere, et medlem af
juniorudvalget samt en bestyrelses repræsentant