Velkommen!

Vi inviterer alle ægtepar og fast samlevende til at tage del i klubbens absolut mest hyggelige samvær. Turneringsprogrammet består i 2017 af 6 afdelinger, som alle spilles den sidste lørdag i månederne april, maj, juni, juli, august og september med første start kl. 13. I forlængelse af golfen samles vi til spisning og hyggeligt samvær i restauranten.

Vi kan se frem til 6 super dejlige lørdage, som de færreste vil undvære. Vi har ingen handicapgrænser og der er plads til alle. Hvis I ikke har deltaget før, skal I absolut tage chancen og melde jer ind. I vil ikke fortryde det!

Kontingent og turneringsgebyr

Betaling for deltagelse i ægteskabsligaen omfatter et tilmeldingsgebyr og et turneringsgebyr. Indeholdt i turneringsgebyr er betaling for mad.

Betaling kan ske på 2 forskellige måder:

1. I betaler et indmeldelsesgebyr på kr. 299,- dækkende for alle 6 afdelinger. Turneringsgebyr er herefter kr. 300,- pr. afdeling
  2. I fravælger at betale indmeldelsesgebyr. Til gengæld betaler i et turneringsgebyr på kr. 400,- pr. afdeling.

Ligaens bestyrelse

Ægteskabsligaens turneringsprogram planlægges af bestyrelsen.
Turneringsledelsen for de enkelte afdelinger fordeles mellem bestyrelsens medlemmer.

Se de seneste nyheder herNyheder

Book banetider her